Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Υπάρχει... πλούτος νότια της Κρήτης!

 

 

Πλήρης εικόνα αναφορικά με ενδεχόμενο αποθεμάτων πετρελαίου σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη...

θα υπάρχει μέσα στο επόμενο εξάμηνο, σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτη. Όπως διευκρίνισε, οι εταιρείες που θα κερδίσουν τον διαγωνισμό θα χρηματοδοτήσουν με δικά τους κεφάλαια τις έρευνες, το οποίο ανέρχεται σε 40 εκατομμύρια ευρώ.
Η επιλογή του ενός ή των δυο αναδόχων, θα γίνει τον Απρίλιο. Στόχος του υπουργείου είναι οι πρώτες γεωτρήσεις να αρχίσουν εντός του 2012, ενώ τα έσοδα θα πρέπει να αναμένονται μετά από 7 χρόνια.
Το γεγονός πάντως πως ενδιαφέρθηκαν να καταθέσουν δεσμευτικές προτάσεις 8 μεγάλες εταιρίες του πετρελαϊκού χώρου, δείχνει πως κάτι «σημαντικό» υπάρχει εκεί κάτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.