Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Οι Anonymous "χτύπησαν" το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

 

Μετά την ταυτοποίηση τριών ακόμα Ελλήνων χάκερς, οι Anonymous αποφάσισαν να "χτυπήσουν" το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με το βίντεο Ο λόγος της επίθεσης στο ΕΣΡ, όπως αναφέρουν, είναι η προπαγάνδα που κάνουν τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και πλέον βρίσκονται από εδώ και στο εξής στο στόχαστρο των Anonymous.

Μετά την επίθεση ανήρτησαν στη σελίδα τους στο facebook το μήνυμα "Ο χορός ξεκίνησε. Τango down".
Στο μήνυμά τους γίνεται αναφορά στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Antenna, ΣΚΑΪ, Alpha και το ΕΣΡ, που όπως επισημαίνουν δεν αποτελεί πια ανεξάρτητη αρχή.
"Εσείς και οι ανταποκριτές σας είστε μέσα στους πρώτους μας στόχους", σημειώνουν, προειδοποιώντας για νέα "χτυπήματα".
Η επίθεση έγινε το βράδυ της Παρασκευής, ημέρα που έχουν αποφασίσει ότι θα πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.