Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Μέχρι τις 6 Μαΐου οι εκλογές

 

Μέχρι τις 6 Μαΐου οι εκλογές

Υπό την πίεση να γίνουν άμεσα οι εκλογές, η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες και τις νομοθετικές εκκρεμότητες, για να ολοκληρώσει το έργο της, κάτι που χρονικά τοποθετείται στις αρχές Απριλίου, ώστε να προκηρυχθούν οι εκλογές και να κλείσει η Βουλή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εκλογές θα γίνουν είτε στις 29 Απριλίου, είτε στις 6 Μαΐου, αν και οι τελικές(;) αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα.

Γι’ αυτό το λόγο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, παραμένει μετέωρο το ζήτημα της αντικατάστασης του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών από τον κ. Παπαδήμο.

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας στη ΝΕΤ χαρακτήρισε την κυβέρνηση Παπαδήμου «παρακαταθήκη για το μέλλον».

«Φαντάζομαι ότι εάν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, θα πρέπει να υπάρξει κάποιας μορφής κυβέρνηση συνεργασίας, στην οποία πιθανότατα θα μετέχουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Το εάν θα επιλέξουν ή θα προτείνουν στον κ. Παπαδήμο και αν ο κ. Παπαδήμος θα αποδεχθεί, δεν το ξέρω. Ασφαλώς, όμως, αυτή η κυβέρνηση νομίζω ότι είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον», σημείωσε ο κ. Καψής.

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.