Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ο Κ. Βελόπουλος έβγαλε 400.000 ευρώ στο εξωτερικό

Τι υποστηρίζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η «Παρασκευή +13»

Ο Κ. Βελόπουλος έβγαλε 400.000 ευρώ στο εξωτερικόΤο ποσό των 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού μετέφερε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, όπως υποστηρίζει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της η «Παρασκευή +13».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζήτημα είναι περίπλοκο καθώς το παραπάνω ποσό είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του, που σύμφωνα με το πόθεν έσχες που υπέβαλε στη Βουλή το 2010 διατηρούσε σε δύο ελληνικές τράπεζες χρήματα που ξεπερνούσαν τις 230.000 ευρώ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περίπτωση του βουλευτή θα εξεταστεί από το ΣΔΟΕ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα επιπλέον χρήματα που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό προέρχονται από νόμιμες πηγές ή κάποια περιουσιακή μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.