Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Μετάταξη 40 οδηγών σε υπηρεσία χωρίς αυτοκίνητο....το νέο κατόρθωμα του Κουτρουμάνη!!!!!!!!!

 

Κουτρουμάνης: Δεν μειώνονται οι αποζημιώσεις, προσπάθεια να μη μειωθεί και το εφάπαξ

Το Υπουργείο Εργασίας έστειλε 40 οδηγούς στην Επιθεώρηση Εργασίας με μετάταξη. Μόνο που υπάρχει ένα μικρό….πρόβλημα!!!Η επιθεώρηση εργασίας δεν έχει ούτε ένα…. Αυτοκίνητο. Τί θα οδηγούν;
To είπε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος σε συγκέντρωση στελεχών στην Μεσάτιδα (Πάτρα).
Τώρα θα μου πείτε γιατί οι οδηγοί δεν μετατάχθηκαν σε υπηρεσίες που χρειάζονται οδηγούς; αν πούμε ότι ο υπουργός που τους μετάταξε θέλει να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στη χρεωκοπία θα είμαστε κακοί;

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.