Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

«Ετοιμάζουν προβοκάτσια για την 25η Μαρτίου»

590_b37a038408989b324adb2866846cc9b6

Η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι οι απόστρατοι αξιωματικοί ετοιμάζουν «γεγονότα» την ημέρα της 25ης Μαρτίου, στην Αθήνα. Συγκεκριμένα μιλώντας για την αντίδραση που πρέπει να έχει ο λαός απέναντι στα μέτρα ανέφερε «Όχι στράκα στρούκες, όχι αυτά που ετοιμάζονται στις 25 Μαρτίου όπου έχουν βγει οι απόστρατοι και καλούν βατραχάνθρωπους, ΟΥΚάδες, διάφορα σώματα, να κάνουν γεγονότα στην Αθήνα. Αυτό θα είναι μια προβοκάτσια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα. Τη μάχη θα τη δώσουμε στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια».

Ταυτόχρονα είπε ότι θα είναι οι πιο τρομοκρατικές εκλογές, αναφέροντας ότι οι εκλογές «θα είναι από πλευράς τρομοκρατίας οι πιο τρομοκρατικές εκλογές που έχουμε ζήσει, δεν συγκρίνω τώρα το 1961 επί Καραμανλή, τότε ψήφιζαν και τα δέντρα, τώρα δεν χρειάζεται, χωρίς να αποκλείω να κάνουν και νοθεία, δεν μπορώ να πάρω όρκο, αλλά δεν χρειάζεται, τώρα έχουν τη δυνατότητα να νοθεύσουν τη συνείδηση του λαού».

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.