Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Αλγερία: 24 τραυματίες από επίθεση καμικάζι στη Χωροφυλακή

 

Είκοσι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, Σάββατο, σε επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που είχε στόχο ταξιαρχία της Χωροφυλακής στην Ταμανσαρέτ, 1.970 χλμ. νότια του Αλγερίου.
Δέκα χωροφύλακες και 14 πολίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ορισμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας "Εν Ναχάρ".
Ο καμικάζι, όπως αναφέρει το zougla.gr, έπεσε με το αυτοκίνητό του στην έδρα της Χωροφυλακής, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.