Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, Συντονιστή Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για τα ποσοστά ανεργίας που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για τον Δεκέμβριο του 2011

Οι κυβερνητικές και τροϊκανές πολιτικές οδηγούν τα ποσοστά ανεργίας σε πρωτοφανή ιστορικά ρεκόρ!

Η κυβέρνηση και η τρόικα μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρα ανέργων, φτωχών, εξαθλιωμένων και ταπεινωμένων ανθρώπων.

Οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και της σημερινής συγκυβέρνησης οδηγούν τον λαό και την νεολαία στα τάρταρα της ανεργίας και την χώρα μας σε ανθρωπιστική καταστροφή.

Το νέο δρακόντειο μνημόνιο, που ψήφισαν μαζί στην βουλή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και ανεργία, αποτελειώνει την παραγωγική βάση της χώρας μας και αναγκάζει όλο και περισσότερους νέους και νέες να ξενιτευτούν.

Είναι πλέον αναγκαίο για την ίδια την επιβίωση του λαού και της χώρας να φύγουν η κυβέρνηση, η τρόικα και οι ανθρωποκτόνες πολιτικές τους. Ταυτόχρονα να ανοίξει ο δρόμος για μια προοδευτική – αριστερή κυβέρνηση, με πυρήνα της, τις δυνάμεις της Αριστεράς, που στηριγμένη στο λαϊκό κίνημα και σε ένα κοινό πρόγραμμα να μπορεί να σώσει το λαό από την ανεργία και την πείνα και την χώρα μας από οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.