Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Όλοι στο Συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη- Έξω οι νεοναζί της "Χρυσής Αυγής"


ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 2.00 μ.μ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ 4.00 μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Έλληνες και μετανάστες εργάτες ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία, τον ρατσισμό, την υποβάθμιση της ζωής μας. Να ανατρέψουμε την αντεργατική πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Ποτέ ξανά φασισμός!

Όλες και όλοι εμείς:που παλεύουμε για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να διώξουμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, που βγαίνουμε κατά χιλιάδες στους δρόμους και τις πλατείες, με τις απεργίες, τις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις μας αψηφώντας την βάρβαρη καταστολή των ΜΑΤ και των χημικών, που παλεύουμε για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας από την επίθεση των εργοδοτών, των τραπεζιτών και των διορισμένων κυβερνήσεών τους, που αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων…Είναι ώρα Να βρεθούμε όλοι μαζί:

- Για να υπερασπίσουμε τις δημοκρατικές ελευθερίες που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, μαζί με το ΛΑΟΣ, την τρόικα και τους καναλάρχες του μνημονιακού και μιντιακού τρόμου θέλουν να μας στερήσουν! Γιατί, αφού η βία του κράτους δεν στάθηκε αρκετή να τσακίσει τους μεγαλειώδεις αγώνες του λαού, τώρα θέλουν να «περιορίσουν τις διαδηλώσεις»(!), να αλλάξουν το Σύνταγμα για να υποτάξουν τα πάντα στα συμφέροντα των «δανειστών» και των τραπεζιτών, να αλλάξουν ακόμα και αυτόν τον αντιδραστικό εκλογικό νόμο για να μην υπάρχει καμιά φωνή αντίστασης και διαμαρτυρίας πουθενά. Απελευθερώνοντας τις απολύσεις θέλουν να επιβάλλουν την εργοδοτική δικτατορία στους χώρους δουλειάς. Διαλύοντας τις συλλογικές Συμβάσεις να διαλύσουν τα ίδια τα σωματεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.