Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Πάνω απο 10.000 στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Εκτός απο την Αθήνα το ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις, την ώρα που η Βουλή «συζητάει τη δανειακή σύμβαση - λαιμητόμο».

Περισσότερα απο 10.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, διαδηλώνοντας ενανάντια στη νέα δανειακή σύμβαση που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στη Βουλή.
Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω απο την πλατεία Συντάγματος εκτός από τη λεωφόρο Αμαλίας.

ΩΡΑ 18. 40 Στο βήμα η Αλέκα Παπαρήγα
ΩΡΑ 18. 40 Στο βήμα η Αλέκα Παπαρήγα

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, στόχος της κινητοποίησης είναι «να υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια».

ΩΡΑ 17.40 Κλειστή η Σταδίου
ΩΡΑ 17.40 Κλειστή η Σταδίου

Το ΚΚΕ τονίζει ότι με τη νέα δανειακή σύμβαση «γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 Euro».
Με την ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος, καλεί το λαό να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις «για να ακούσει τη φωνή του ΚΚΕ και την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση». Ταυτόχρονα, το ΚΚΕ , καλεί τους εργαζόμενους να κλείσουν τ΄ αυτιά τους «στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει».

πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.