Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Δημαράς σε αποκριάτικο mood

 

thumb

Ανέβασε τους τόνους το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά μετά την απόφαση του Εurogroup και έτσι στην ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Ο Βενιζέλος και ο Παπαδήμος παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους τοκογλύφους λειτουργώντας ως αντιπροσωπεία των δανειστών καθώς και ότι υποχρεώνουν το λαό να κάνει το διάπλου του Αχέροντα προς τον απόλυτο θάνατο. Δεν ξέρω για τον Παπαδήμο, γλυκός άνθρωπος φαίνεται, και δεν μπορώ να τον φανταστώ... αλλά τον άλλο τον Βενιζέλο, μαυροντυμένο να περιμένει στην είσοδο του Αχέροντα, χαμογελώντας με ικανοποίηση γιατί μας στέλνει όλους στον άλλον κόσμο, μπορώ να τον φανταστώ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.