Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο! Live στη ΝΕΤ: «Άντε γ… μ@λ@κ@»!

«Άντε γ... μ@λ@κ@» ακούστηκε στο μεσημεριανό δελτίο της ΝΕΤ....

Ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών ήταν στο δελτίο της ΝΕΤ, ο αέρας του χαλούσε την ομπρέλα και εκείνος την έφτιαχνε συνέχεια και η παρουσιάστρια ίσα ίσα που κρατιόταν για να μην γελάσει!
Τότε ακούστηκε μία φωνή, προφανώς καταστηματάρχη: «Να πεις ότι είναι μπ**ρδ*λ* τα πράγματα» και ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών ξεχάστηκε ότι ήταν on air και είπε: «άντε γ*μ*σ** μ*λ*κ*! Ε μ*λ*κ*». Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.