Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ποια ελληνίδα αντιγράφει η Lady Gaga; (video)

Ποια ελληνίδα αντιγράφει η Lady GagaΗ δημοφιλής τραγουδίστρια Lady Gaga φαίνεται πως αντλεί την εκκεντρικότητα και την φαντασία της από την ελληνίδα Τζέλα Δελαφράγκα, την γνωστή ηρωίδα από την ταινία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», του 2001.
Η Lady Gaga, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, αντέγραψε το στυλ της Τζέλα, την οποία υποδυόταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.