Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΚΕ: «H καπιταλιστική ανάπτυξη οδήγησε στην κρίση»

 

«Όσο πιο ανελέητος γίνεται ο πόλεμος της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και των κομμάτων τους κατά του λαού, τόσο μεγαλώνει ο εμπαιγμός σε βάρος του», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την οικονομία της χώρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ: «Όσο πιο ανελέητος γίνεται ο πόλεμος της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και των κομμάτων τους κατά του λαού, τόσο μεγαλώνει ο εμπαιγμός σε βάρος του. Η απάντηση, λένε, στη βαθιά κρίση και τις αντιθέσεις που αντιμετωπίζει η ΕΕ είναι η ανάπτυξη. Κρύβουν όμως ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη οδήγησε στην κρίση και όταν αυτή θα υπάρξει θα είναι αναιμική και θα απαιτεί συνεχώς νέες θυσίες από τους εργαζόμενους και το λαό.
Ανάπτυξη των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας προς όφελος του λαού μπορεί να γίνει μόνο με αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων και διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία».

1 σχόλιο:

  1. Καλύτερη έκφραση, επίτρεψέ με, είναι:

    Οι ανισότητες και οι αντιφάσεις ..... της καπιταλιστικού ανάπτυξης οδήγησαν στην κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.