Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην Ελλάδα, της αντιπροσωπείας των ευρωβουλευτών της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE/NGL)

 

  • Με εργαζόμενους του ΟΕΚ και ΟΕΕ και τους απεργούς χαλυβουργούς, συναντήθηκαν οι ευρωβουλευτές της Αριστεράς.
  • Νίκος Χουντής: «Η ευρωομάδα της Αριστεράς, είναι η πρώτη και μοναδική ευρωομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, που έχει συνειδητοποιήσει, ότι αυτό που γίνεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, αύριο, θα αποτελέσει το μέλλον της Ευρώπης».

Ολοκληρώθηκε σήμερα η επίσκεψη στην Ελλάδα, της αντιπροσωπείας των ευρωβουλευτών της ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE/NGL). Η επίσκεψη των ευρωβουλευτών,περιελάμβανε συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας,καθώς επίσης, επίσκεψη στην «Χαλυβουργία Ελλάδας» όπου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους-απεργους,εκφράζοντας την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους, στον δίκαιο αγώνας τους.

Στη συνέχεια της επίσκεψης, οι ευρωβουλευτές της Αριστεράς, είχαν συναντήσεις με την Κ.Ο. του ΚΚΕ και την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και ενημερώθηκαν για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL)ολοκληρώθηκε με ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου, όπου οι ευρωβουλευτές εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των ελλήνων εργαζομένων και τόνισαν την αναγκαιότητα κοινής πάλης των λαών της Ευρώπης, ώστε να αντιμετωπιστούν και να ανατραπούν οι συντηρητικές και άγρια αντικοινωνικές πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω,καταρχήν, να ευχαριστήσω τους ευρωβουλευτές της ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (GUE/NGL), που με την επίσκεψής τους αυτή, εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στον αγώνα που δίνει ο ελληνικός λαός κατά του Μνημόνιο. Ταυτόχρονα θέλω να δηλώσω ότι η επίσκεψη αυτή αποδεικνύει ότι η ευρωομάδα της Αριστεράς, είναι η πρώτη και μοναδική πολιτική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο,που έχει συνειδητοποιήσει, ότι αυτό που γίνεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα,αύριο, θα αποτελέσει το μέλλον της Ευρώπης, το μέλλον των δικών τους χωρών, εάν δεν αντισταθούν οι λαοί της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.