Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ρέππας προς ΜΕGA: "Ρε σύντροφοι του MEGA, γιατί μου τα γυρίζετε;" [Βίντεο]

Είχε μεγάλη πλάκα η χθεσινή 6/02/12 παρουσίαση του Δημήτρη Ρέππα στο MEGA.
Ο Υπουργός έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσε ότι το βασικότερο...όργανο του κόμματος, το MEGA δηλαδή, το παίζει πλέον ...αντιμνημονιακό!!!
Με απόλυτη ειλικρίνια ο Υπουργός αναρωτήθηκε στον αέρα "ρε σύντροφοι, γιατί μου τα γυρίζετε; εσείς δεν ήσασταν υπέρ των απολύσεων και υπέρ του μνημονίου; Γιατί με αδειάζεται τώρα για να σώσετε την τηλεθέαση και το τομάρι σας;"
Δείτε το βίντεο:

πηγή:logioshermes.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ρέππας !
    Τι ... παιδί κι αυτός !

    Να δείτε ότι θα το "παίξει" και ... φιλοβενιζελικός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.