Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Την Πέμπτη το Eurogroup για την Ελλάδα

 

Σε ακόμη μια αναβολή, για την Πέμπτη το βράδυ, οδηγείται η συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που θα κληθούν να συζητήσουν το νέο οικονομικό πρόγραμμα για την Ελλάδα ανακοινώθηκε νωρίτερα την Τρίτη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνεδρίαση βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, το Eurogroup για την Ελλάδα θα καθυστερήσει ακόμα μια ημέρα – αρχικώς ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη – ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα για το νέο δανειακό πρόγραμμα και με τους ιδιώτες πιστωτές για το PSI.
Μάλιστα επακριβώς η δήλωση του κυρίου Σόιμπλε προς τους βουλευτές ήταν πως «είναι πιθανό να έχουν τελειώσει την Πέμπτη», κάτι που ενδεχομένως και να αφήνει ανοικτό ένα ενδεχόμενο να υπάρξει κι άλλη αναβολή στο Eurogroup εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επίπονες διαβουλεύσεις στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.