Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Άρμα: Συμφωνία εξαθλίωσης επ' αόριστον

 

"Οι αριθμοί, δεν βγαίνουν, το χρέος δεν είναι βιώσιμο και όμως ζητούνται ξανά και ξανά όλο και πιο μεγάλες, όλο και πιο άχρηστες θυσίες από αυτούς ακριβώς που δεν συμμετείχαν στο πάρτι", αναφέρει το Άρμα Πολιτών σχετικά με τα αποτελέσματα του Εurogroup, ενώ προσθέτει πως "τις θυσίες ζητούν ακριβώς αυτοί που έστησαν το πάρτι, αυτοί που έχουν βγάλει εκτός Ελλάδος τα κεφάλαιά τους που μένουν αφορολόγητα και δεν συμμετέχουν στις θυσίες".

Σε ανακοίνωσή του το Άρμα σημειώνει ακόμη πως "η ύφεση που προκαλεί η πολιτική λιτότητας είναι τόσο βαθιά, που δεν θα επιτρέψει την έξοδο της Ελλάδας από την παγίδα του χρέους τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια".

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρματος Σ. Στανωτάς δήλωσε σχετικά με το ζήτημα πως "η θριαμβευτικά περιγραφόμενη συμφωνία του Eurogroup στην ουσία αποτελεί απόφαση για ενίσχυση των τραπεζών, διασφάλιση των δανειστών και ταπεινωτική δέσμευση της ελληνικής κοινωνίας στην εξαθλίωση επʼ αόριστον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.