Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο «βιασμός» της Δημοκρατίας και της Ελλάδας και η αποκατάστασή τους από τον κ.Νικολόπουλο Των "Ελεύθερων Αγανακτισμένων της Δυτικής Αχαϊας"

 

Ο «βιασμός» της Δημοκρατίας και της Ελλάδας και η αποκατάστασή τους από τον κ.Νικολόπουλο Των "Ελεύθερων Αγανακτισμένων της Δυτικής Αχαϊας"

“Χτές 23/02/2012 η πόλη μας είχε την τιμή να την επισκεφθεί ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νίκος Νικολόπουλος προκειμένου, όπως λέει ο ίδιος, να επικοινωνήσει με τον απλό πολίτη ώστε να τον ενημερώσει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από τη βουλή. Δεν γνωρίζουμε αν κ. Νικολόπουλος είχε διαβάσει τη νέα δανειακή σύμβαση πριν τη ψηφίσει, αλλά σίγουρα όμως γνώριζε την επιστολή που έλαβε όχι μόνο αυτός, αλλά και όλοι οι βουλευτές του νομού μας, από τους Ελεύθερους αγανακτισμένους της Δυτικής Αχαΐας καθώς και από όλους σχεδόν τους φορείς της περιοχής, όπου είχε εκφραστεί η αντίθεσή μας στην υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης και του νέου μνημονίου.

Επιστολή στην οποία, ποτέ δεν απάντησε. Θεώρησε πως η στάση του στη ψηφοφορία της Κυριακής, απαντά στις αιτιάσεις μας και στις ρημαγμένες ζωές από την πολιτική της τρόικας και της κυβέρνησης Παπαδήμου που ο ίδιος στηρίζει. Στην εκδήλωση του κ. Νικολόπουλου είχαμε σκοπό να παραβρεθούμε προκειμένου να μας αιτιολογήσει τη στάση του για όλα αυτά που ο ίδιος και τα κόμματα που στηρίζουν τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, ψηφίζουν.

Η ευαισθησία του κ. Νικολόπουλου απέναντι στη δημοκρατία και τους πολίτες εξαντλήθηκε με τη δήθεν, περιφρούρηση της εκδήλωσής του με “φουσκωτούς” που απαγόρευαν τους πολίτες την είσοδό τους στο χώρο της εκδήλωσης. Απ’ ότι φαίνεται από δω και στο εξής οι πολιτικές συγκεντρώσεις των βουλευτών σε Δημόσια κτίρια θα διεξάγονται μόνο με facecontrol.

Ποιος βιάζει τη δημοκρατία; Οι ψηφοφόροι του που τον ανέδειξαν στη βουλή για να τους υπηρετήσει ή ο κ. Νικολόπουλος που ψηφίζει τη νέα δανειακή σύμβαση και τη καταστροφή της χώρας, χωρίς να έχει τέτοια λαϊκή εντολή;

Για το πανδαιμόνιο που επικράτησε στην αίθουσα αποκλειστική ευθύνη έχει ο κ. Νικολόπουλος και οι σωματοφύλακές του, οι οποίοι μάλιστα δεν γνωρίζουμε και με τίνος χρήματα αμείβονται για τις υπηρεσίες τους.

Σήμερα, τρόικα και κυβέρνηση οδηγούν το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Αυτοί που κάποτε φώναζαν για την τακτοποίηση των "δικών τους παιδιών", αυτοαναγορεύονται σε σωτήρες της πατρίδας... Τα τελευταία χρόνια οι κόποι και οι θυσίες του λαού χάνονται και γίνονται λεία των τραπεζών και των τοκογλύφων, ενώ έκπληκτοι οι εκπρόσωποί μας στο κοινοβούλιο αναζητούν φυγάδες του 1.000.000 euro!

Χτες ήμασταν για κάποιους κάποιοι οπαδοί του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, σήμερα είμαστε ακροδεξιοί για τον κ. Νικολόπουλο ή κάτι άλλο για κάποιους άλλους, απλά δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και δεν καθοδηγούμαστε από κανέναν. Αυτή η χώρα πάντα σε είχε επάρκεια από χαρακτηρισμούς άλλα ανεπάρκεια σε πολλά άλλα.

Οι Ελεύθεροι αγανακτισμένοι της Δυτικής Αχαΐας καλούν στις ανοικτές τους συνελεύσεις όποιον συμπολίτη μας θέλει να αντιδράσει σε αυτή τη πολιτική που εξοντώνει τις ζωές μας και καταστρέφει τον τόπο μας, να πάρει ενεργά μέρος.

Δεν είμαι εγώ σπορά της Τύχης

ο πλαστουργός της νιας ζωής

Εγώ είμαι τέκνο της ανάγκης

κι ώριμο τέκνο της Οργής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.