Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: ο Καρατζαφέρης έχει επιλέξει το ρόλο του κονφερασιέ

 

Για «θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης» μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ... Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εξωτερικών που διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες.

"Αυτές τις μέρες μάλιστα διεξάγεται και μία –θα μου επιτρέψτε την έκφραση- θεατρική παράσταση. Ένα θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι διαπραγματεύονται.

Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα έχει επιλέξει και το ρόλο του κονφερασιέ σ΄ αυτή τη διαδικασία της θεατρικής παράστασης.

Κάθε τρεις και λίγο με διασκεδαστικές δηλώσεις πριν οδηγηθεί κι αυτός στην πεπατημένη, η οποία αποδεικνύεται από την ίδια την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Δυστυχώς έχουν συναινέσει άπαντες στα μέτρα για το νέο δάνειο, το οποίο καθώς φαίνεται θα είναι μεγαλύτερο από 130 δις ευρώ και με συνέπειες ιδιαίτερα αρνητικές για το λαό και την ελληνική κοινωνία και για τα θέματα κυριαρχίας" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Τσίπρας συζήτησε με τον υπουργό, Σταύρο Δήμα για θέματα εξωτερικής και διεθνούς πολιτικής, για τη λειτουργία του υπουργείου, για θέματα της ΕΕ, των νέων συνθηκών και το ενεργειακό.

«Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε σε βάθος τις θέσεις, τις προτάσεις, τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σταύρος Δήμας και πρόσθεσε ότι στην εξωτερική πολιτική είναι απαραίτητη η ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Ο υπουργός ευχαρίστησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεργασία του στη Βουλή σε μερικά θέματα, που αφορούν στη λειτουργία του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί είχε για πρώτη φορά σε τέτοιο βάθος, ενδελεχή ενημέρωση για την εξωτερική πολιτική.

2 σχόλια:

  1. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ.Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΣ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/12, 3:30 μ.μ.

    Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.