Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Η επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης δέχτηκε επίθεση από τους Ανώνυμους

Οι Ανώνυμοι "χάκαραν" την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης Ministryofjustice.gr και στην αναφορά τους στο ίδιο το site γράφουν για την συνέχιση του έργου τους έπειτα και στα...
κανάλια με αρχή την ΝΕΤ, όπου αναφέρουν ότι έχουν σχεδόν όλους τους κωδικούς πρόσβασης των ιστοσελίδων τους. Υπογράφουν σαν Anonymous μέλη από Ελλάδα και Κύπρο και από ότι φαίνεται έχει ξεσπάσει ήδη ο πόλεμος στο ίντερνετ και στην Ελλάδα! Ο λόγος που έγινε η επίθεση αυτή είναι όπως αναφέρουν για την εφαρμογή του ACTA και στην Ελλάδα. Στο site του υπουργείου δικαιοσύνης ανάρτησαν και το παρακάτω video που μιλάει για το ΔΝΤ και την είσοδο της Ελλάδας στον μηχανισμό του χωρίς την έγκριση του λαού της, για κατάλυση της δημοκρατίας και ότι θα υπάρχει αντίδραση από τον ίδιο τον λαό! Αναμένουμε εξελίξεις από την πλευρά του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.