Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Λαθροάστεγοι

 

Ο Δήμος Αθηναίων έστειλε χτες τα ΜΑΤ στο κλειστό καφενείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, για να απομακρύνουν άστεγους και αλληλέγγυους που είχαν καταλάβει το χώρο. Ο κ. Καμίνης ζήτησε να πληρώσουν οι άστεγοι νοίκι και το χαράτσι της ΔΕΗ στο καφενείο.

Η επέμβαση των ΜΑΤ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων κρίθηκε ως η πλέον κατάλληλη, γιατί τα ΜΑΤ είναι τίγκα στο πνεύμα –αφού στον ελεύθερο χρόνο τους ξεσκίζονται στο διάβασμα-, οπότε δεν ανέχονται να παραβιάζονται οι ιεροί πνευματικοί χώροι.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, οι άστεγοι είναι λαθροάστεγοι και πρέπει να απελαθούν από την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης, οι λαθροάστεγοι χαλάνε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, και, αν είναι πατριώτες και αγαπάνε την Ελλάδα, θα πάνε να πεθάνουν ήσυχα σε καμιά γωνία από το κρύο, για να μη γίνει η χώρα μας ρεζίλι διεθνώς, όταν θα έρθουν οι τουρίστες.

Επίσης, ο κ. Καμίνης τόνισε πως η Αθήνα έχει τον ψηλότερο άστεγο της Ευρώπης, ο οποίος είναι πιο ψηλός και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αβραμόπουλου, και φαίνεται και από το φεγγάρι.

Οι άστεγοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων αλλά αργά το βράδυ –αφού αποσύρθηκε η μήνυση του Δήμου Αθηναίων- αφέθησαν ελεύθεροι για να τουρτουρίζουν με την ησυχία τους.

Η πρεμούρα του δημάρχου να στείλει αμέσως τα ΜΑΤ να συλλάβουν τους άστεγους οφείλεται στο ότι ο κ. Καμίνης –όπως και όλοι οι έχοντες εξουσία- έχουν αντιληφθεί πως πλησιάζει η ώρα που οι πολίτες θα μπουκάρουν όχι μόνο στα δημόσια κτίρια αλλά και στις σπιταρόνες τους.

Και τότε τα ΜΑΤ δεν θα είναι αρκετά.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.