Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ – Ηχητικό: Φοβούνται εξέγερση του ελληνικού λαού και προετοιμάζονται;

ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, με αφορμή την σημερινή σχετική ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης...

1 σχόλιο:

  1. Είναι αλήθεια αυτο, στη Καβάλα φώναξαν συγγένη μου , πρώην ΕΠΥ και φόλα ΝΔ. έχει και ένα G3 στο σπίτι του. Αναρωτιέμαι με τι κριτήρια τα έδωσαν τα G3?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.