Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων αύριο

Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων αύριοΣυγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 18:00

Σε παλλαϊκή συμμετοχή στην πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων αύριο καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενάντια στα σκληρά μέτρα του «δρακόντειου μνημονίου που συνοδεύει την έγκριση της νέας αποικιοκρατικής δανειακής σύμβασης και οδηγούν στο σφαγιασμό των συντάξεων, των μισθών, των συλλογικών συμβάσεων, των εργασιακών σχέσεων και των κοινωνικών παροχών».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην αυριανή τρίωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (12:00-15:00), καθώς και στο μαζικό διάβημα έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βασιλίσσης Σοφίας 2) στις 13:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.