Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΚΕ: «Τρομοκρατικό δίλλημα» από τον «εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας»

 

Για «τρομοκρατικό δίλλημα» κάνει λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του προθυπουργού, χαρακτηρίζοντας τον Λουκά Παπαδήμο «εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας και της ΕΕ».

Στην ανακοίνωσή του καλεί τον λαό «να πετάξει το δίλλημα στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί του και το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ» και να μην «δεχτεί την εξαθλίωση ούτε με ευρώ, ούτε χωρίς ευρώ». «Αντεπίθεση για αποδέσμευση από την ΕΕ, με λαϊκή εξουσία και διαγραφή του χρέους, είναι ο μονόδρομος του λαού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.