Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Πάγκαλος: «Δεν διαφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας»

thumb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέο «χτύπημα» του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος επέλεξε να δηλώσει στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1: «Είναι μεγάλο πρόβλημα για τους συμπολίτες μου», είπε,«εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την εθνική κυριαρχία του (souveraineté). Πάντα ήμουν».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε ως υπέρμαχος του φεντεραλισμού και ως «Ευρωπαίος», όπως είπε ο ίδιος στο απόσπασμα της συνέντευξης του που παρουσιάστηκε στο Mega.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της χώρας

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.