Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Σχόλιο ΚΚΕ για Την τοποθέτηση της Υπ. Παιδίας

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για την τοποθέτηση της Υπ. Παιδείας

Η υπουργός Παιδείας της συγκυβέρνησης καταφεύγει στο συκοφαντικό και πολυχρησιμοποιημένο σενάριο της «βίαιης μειοψηφίας» που εμποδίζει τις εκλογές στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, για να δικαιολογήσει την αδυναμία της να επιβάλλει το νόμο -πλαίσιο, παρά τη στήριξη όλων των κομμάτων του συστήματος, των μεγάλων επιχειρηματιών, των ΜΜΕ και ενός μέρους πρόθυμων καθηγητών. Η οργή και ο πανικός της είναι έκδηλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.