Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Υεμένη: Εν αναμονή των προεδρικών εκλογών

 

Πριν από την έναρξη της Αραβικής Άνοιξης, το καθεστώς του 69χρονου Saleh αντιμετώπιζε τρεις μείζονες προκλήσεις: τους σιίτες αντάρτες Houthi, τους αυτονομιστές του Νότου και την Al-Qaeda. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2011, προστέθηκε και η οργή των Υεμενιτών πολιτών, οι οποίοι εμπνεύσθηκαν από τις εξεγέρσεις των άλλων αραβικών χωρών και απαιτούσαν την εκθρόνιση του Saleh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.