Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο πιτσιρίκος συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο

 

Συνεχίζοντας τις επαφές μου με το εκδοτικό κατεστημένο, συναντήθηκα στο γραφείο του στην Imako με τον Πέτρο Κωστόπουλο, για να τον ρωτήσω για το Unfollow. Ο Πέτρος είναι εντυπωσιασμένος από την τεράστια επιτυχία του Unfollow, αν και δεν μπορεί να το διαβάσει επειδή δεν έχει ξέκωλα.

Πιτσιρίκος: Κύριε Κωστόπουλε, επειδή η ζωή είναι μικρή και θα ήταν θλιβερή αν την περνούσα μαζί σας, πείτε μου στα γρήγορα, είναι αλήθεια πως περιμένετε με αγωνία το επόμενο τεύχος του Unfollow για να διαβάσετε το πολύ ωραίο αφιέρωμα που σας ετοιμάζουμε αλλά είστε έκπληκτος και ευτυχισμένος επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με εσάς ένα περιοδικό χωρίς κώλους και βυζιά αλλά με πολλές λέξεις που δεν πουλάνε όσο τα κωλοπεριοδικά σας που βάζουν λουκέτο το ένα πίσω από το άλλο;
Πέτρος Κωστόπουλος: Ναι.
Πιτσιρίκος: Ευχαριστώ πολύ.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.