Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Φοβούνται ακόμη και τον Μίκη Θεοδωράκη οι Γερμανοί!

Με τον Μίκη Θεοδωράκη τα έβαλε τώρα το Spiegel, το οποίο αναφέρεται με ειρωνικό τόνο στις δράσεις του παγκοσμίως γνωστού Έλληνα συνθέτη. «Ο Μίκης Θεοδωράκης, συνθέτης, πολιτικός ακτιβιστής και λαϊκός ήρωας, ξεσηκώθηκε και πάλι. Ο μουσικοσυνθέτης ....

μετά βίας μπορεί να κινηθεί, αλλά διατηρεί το παλιό μαχητικό του φρόνημα», αναφέρει το γερμανικό περιοδικό σε μια προσπάθεια να χλευάσει τις αντιδράσεις του Μίκη Θεοδωράκη στα σκληρά μέτρα λιτότητας.
Μάλιστα με αφορμή την ίδρυση από τον Μίκη Θεοδωράκη του κινήματος «Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση», το γερμανικό περιοδικό σχολιάζει:
«Την ώρα που ο μεταβατικός πρωθυπουργός Παπαδήμος αγωνίζεται να βρει με τους ιδιώτες πιστωτές μία λύση για το ελληνικό κούρεμα, ο Θεοδωράκης αντιστέκεται ενάντια στους κατακτητές και τα σκληρά μέτρα λιτότητας».
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/2/12, 9:01 μ.μ.

    Δύο διορθώσεις ο Μίκης είναι αειθαλής και η σπόνσορας του speigel (δεν γνωρίζω και την Γερμανική)κα Merkel είναι όπως την χαρακτήρισε ο κολαούζος της monsieur sharkosy (Γαλλικά γνωρίζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.