Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Τσίπρας: "Αναστολή πληρωμών τώρα, μας ετοιμάζουν Ολοκαύτωμα"

 

Για ντελίριο τρομοκρατίας και υστερίας από μία κυβέρνηση που βρίσκεται σε πόλεμο με το λαό της χώρας μιλά από το βήμα της Βουλής πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Τα κυρίαρχα συμφέροντα... μας ετοιμάζουν Ολοκαύτωμα» δηλώνει, τονίζοντας πως η χώρα πρέπει να προχωρήσει τώρα σε αναστολή πληρωμών γιατί τα νέα μέτρα δεν σώζουν από την άτακτη χρεοκοπία, αλλά την φέρνουν πιο κοντά αφού πρώτα θα έχουν εξασφαλιστεί οι πιστωτές.
Επίθεση κατά του Ευ.Βενιζέλου -«παριστάνει τον λέοντα στον ελληνικό λαό, αλλά την όρνιθα απέναντι στους πιστωτές-, και «πυρά» και Σαμαρά -«οι κόκκινες γραμμές έγιναν λευκές κορδέλες»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.