Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βενιζέλος (ξανα)...διαψεύδει τον....Βενιζέλο!!

Ο μεγάλος Υπουργός των Οικονομικών που απαιτεί στρατιωτική πειθαρχία από όλους στα λεγόμενα του,αλλά τελικά δεν ξέρει τι λέει έκανε και πάλι το θαύμα του...Ενώ τον Νοέμβριο έλεγε ότι τα δύσκολα μέτρα έχουν ληφθεί και δεν χρειάζονται άλλα, σήμερα ανακάλυψαν ότι θα πρέπει να συμφωνηθούν μέτρα ύψους 4,4 δις ευρώ για να καλυφθούν οι αστοχίες των 2011-2012 μέχρι το τέλος της εβδομάδας με τη Τρόικα...Αβίαστα γεννήθηκε το δίλλημα μέσα μας...

Είναι άραγε τόσο άχρηστος που έφτιαξε "μαύρη τρύπα"4,4 δίς μέσα σε δύο μήνες ή απλά τόσοψεύτης που ενώ γνώριζε ότι αστοχεί ο προυπολογισμός έβγαινε και έλεγε αρλούμπες...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/2/12, 2:26 μ.μ.

    Μπεννυ εναντιον Βαγγελη
    Κλασσικη περιπτωση διχασμενης προσωπικοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.