Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Έντονη αντίδραση Κ.Κ.Ε. για τις δηλώσεις Γιούνκερ

Έντονη αντίδραση Κ.Κ.Ε. για τις δηλώσεις Γιούνκερ

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος υποστήριξε ότι «εάν μετά τις εκλογές στην Ελλάδα κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί, οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς».

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον κ. Γιούνκερ «για τις προκλητικές δηλώσεις του και τον εκβιασμό σε βάρος του ελληνικού λαού και καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να απαντήσουν όπως αξίζει στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και στα μαντρόσκυλά της, με τον αγώνα και την ψήφο τους».
Κάνει επίσης λόγο «ιταμή προσπάθεια τρομοκράτησης και χειραγώγησης των εργαζομένων», αλλά και για «προσπάθεια αναβολής των εκλογών από το αμέσως επόμενο διάστημα, για να διασφαλίσουν την ψήφιση νέα αντιλαϊκών μέτρων και για να διαμορφώσουν προϋποθέσεις κατασκευής κυβέρνησης της αρεσκείας τους μετά τις εκλογές».
«Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η δημοκρατία της. Αυτή είναι Ευρωπαϊκή Ένωση της δήθεν αλληλεγγύης: Συμμορία του κεφαλαίου εναντίον όλων των λαών της Ευρώπης», υπογραμμίζει το ΚΚΕ και καταλήγει καλώντας το λαό στις εκλογές «να επιφέρει ισχυρό πλήγμα στα αστικά κόμματα και στα άλλα κόμματα του ''ευρωμονόδρομου'', υπερψηφίζοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.