Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Διαδήλωση Ελλήνων φοιτητών έξω από την γερμανική πρεσβεία στην Ρώμη

 

Συμβολική διαδήλωση μπροστά από την γερμανική πρεσβεία στην ιταλική πρωτεύουσα πραγματοποίησε χθες ομάδα Ελλήνων φοιτητών και Ιταλών φιλελλήνων. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από τις επτά το βράδυ απέναντι από την πρεσβεία της Γερμανίας (που βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό....

σταθμό Τέρμινι) με πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «η Ελλάδα δεν είναι ένας διάττων αστέρας» και «πρέπει να δοθεί μια ουσιαστική ευκαιρία στην Ελλάδα». Με την κινητοποίησή τους αυτή, κρατώντας ελληνικές και ιταλικές σημαίες, η ομάδα αυτή των φοιτητών θέλησε να υπογραμμίσει ότι «πέρα από τα μέτρα για την εξυγίανση της οικονομίας και τον περιορισμό του δημοσίου χρέους, επείγουν πρωτοβουλίες, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για να ξαναβρεί άμεσα η χώρα μας, τον δρόμο της υγιούς οικονομικής ανάπτυξης».

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.