Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

-Μάγκες, προσοχή μη σκίσετε κανένα καλσόν από τη σκληρή διαπραγμάτευση...

"Σώσαν" τον 13ο και 14ο μισθό, που είχαν σωθεί από το Σάββατο...
Μεταξύ μας πιο σοβαρός ήταν ο Γιώργος που δεν έκανε καμιά δήλωση. Ο 13ος και 14ος μισθός ήταν χθες εκτός διαπραγμάτευσης....

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η μείωση κατά 20% του κατώτατου μισθού, που ο Σαμαράς παρά τους λεονταρισμούς, δέχθηκε. Οι κόκκινες γραμμές αποδείχθηκαν - όπως πετυχημένα είπε το πρωί ο Κορκίδης στην ΝΕΤ, "κόκκινες κορδέλες". Όπως... δείχνουν τα πράγματα, τα περιθώρια για διαπραγμάτευση είναι περιορισμένα, κι ο τσαμπουκάς των Σαμαρά Καρατζαφέρη είναι χάρτινος.
Αυτοί με τον τρόπο που κινούνται, μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως αν διαπραγματεύονταν το πρώτο μνημόνιο, θα ήταν χειρότεροι κι από τον Παπανδρέου...
nonews-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.