Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Παραμένουν στην θέση τους οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς

 

Παραμένουν στην θέση τους οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς, κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης καθώς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε, με πλειοψηφία 7 προς 4, την παραμονή τους στις θέσεις τους μην κάνοντας κατά συνέπεια δεκτό το ερώτημα του υπουργού δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για αντικατάστασή τους.
Υπέρ της παραμονής των δύο οικονομικών εισαγγελέων στις θέσεις τους, με το σκεπτικό ότι δεν συντρέχουν λόγοι αντικατάστασής τους, τάχθηκαν οι αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κονταξής και Γιώργος Κολιοκώστας, ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ Καλούδης και οι αεροπαγίτες Παναγιώτης Ρουμπής, Βιολέτα Κιτέα, Βασίλης Λυκούδης και Ανδρέας Τσόλιας. 
Μειοψηφούντες ήταν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, ο εισαγγελέας Ιωάννης Τέντες και η αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου Ελισάβετ Μπρίλη και Γιώργος Χρυσικός.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.