Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Αποικία" -Εκ της Κομαντατούρ-

Η Ελλάς του κυρίου Παπαδήμου (πρώην Γιωργάκη, πρώην Καραμανλή,πρώην Σημίτη) είναι αδύνατον να δεχθεί Επιτροπεία - δεν την έχει ανάγκη, είναι Προτεκτοράτο!

Ούτε ξένο Διευθυντήριο χρειάζεται ή μικρά πρώην διεφθαρμένη, το νυν τιμία Ελλάς - είναι υπό Καθεστώς Εντολής.

Δεν χρειαζόμεθα Γκαουλάιτερ, έχουμε Ύπατους Αρμοστές. Ούτε Κομισάριουςέχουμε ανάγκη, διαθέτουμε Ανθυπάτους.

Κι επιτέλους!

Την δημόσια διοίκηση την εποπτεύουν οι Γάλλοι. Την δημόσια περιουσία τοΑγγλικό Δίκαιο. Την οικονομία οι Γερμανοί. Την άμυνα οι Αμερικάνοι - Τί άλλο θέλουν να επιτροπεύουν και μας προσβάλλουν τόσο βάναυσα;

Και κατά τούτο συντάσσομαι με τις εύκολες καταγγελίες, όπως αυτές της κυρίαςΜπακογιάννη ή του κ. Καρατζαφέρη, ότι δεν μπορούν αυτοί που μαςκατέχουν να μας προσβάλλουν.

Γιατί δηλαδή μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο κι ετέθη υπο Καθεστώς Κατοχής; Δεν μας φθάνει το Τρίο Στούτζες της Τρόικας (Τόμσεν, Μορς, Μαζούχ) για να μας κόβουν τους μισθούς και να μας βάζουν χαράτσια; Δεν μας αρκεί ο χερ ΡΑΪΧενμπαχ για να μας ληστεύουν; Χρειαζόμαστε κι άλλους βάφεν τοκογλύφους για να γίνουμε Πορτογαλία;

Το ίδιο με μας δεν πεθαίνουν οι Πορτογάλοι απ' το φάρμακο Μέρκελ; Δεν χρειάζεται λοιπόν να μας στείλουν κι άλλους αγάδες - επιτηρητές (σιγά δα μη μας στείλουν και τη Λεγεώνα των Ξένων) το παίρνουμε και μόνοι μας. Απόγερμανοτσολιάδες στην Αποικία, να φάνε και οι κότες (όταν δεν τις τρώνε οι ίδιοι)...

Ας σταματήσει λοιπόν εδώ αυτή η άχαρη συζήτηση! Η Ελλάς ανήκει στη Δύση, δεν χρειαζόμαστε κι άλλους Σταυροφόρους για να ανήκουν οι μισθοί μας στην Ινδία, τα παιδιά μας στην Διασπορά και το Αιγαίο στην ΑΟΖ Λιβύης.

Μπορούμε και μόνοι μας! Με κάθε τιμή:

Ο Γενίτσαρος της Γειτονιάς σας

Ο Ραγιάς της δουλειάς σας

Ο Γραικύλος της Ενορίας σας

(Τρόικα είμεθα κι εμείς)...

και για την αντιγραφή

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 1.2.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.