Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

Με πλακάτ και… ντομάτες στα χέρια Ισπανοί αγρότες διαδήλωσαν μπροστά από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Μαδρίτη. Οι διαδηλωτές κάλεσαν την ΕΕ να σταματήσει την επικύρωση...
εμπορικής αγροτικής συμφωνίας με το Μαρόκο. Σύμφωνα με την ομοσπονδία των αγροτών, οι συνέπειες της συμφωνίας αυτής θα είναι κακές τόσο για τους αγρότες και τους καταναλωτές στην Ευρώπη όσο και για το περιβάλλον στο Μαρόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.