Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Την ίδρυση κόμματος ανακοινώνει ο Π. Καμμένος

 

Έτοιμος να ανακοινώσει το δικό του κόμμα είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, με την προσεχή Πέμπτη να θεωρείται η πιθανότερη μέρα.

Την ίδρυση κόμματος ανακοινώνει ο Π. Καμμένος

Το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου έχει δημιουργήσει ήδη τριγμούς στη δεξιά πολυκατοικία, με τα ...παπαγαλάκια της να καταφεύγουν σε ονοματολογία, διαδίδοντας φήμες για πρόσωπα που βρέθηκαν εκτός ΝΔ ότι θα προσχωρήσουν στη νέα πολιτική κίνηση.

Ο κ. Καμμένος δεσμεύεται ότι οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν αποκλειστικά από τον ίδιο τη μέρα της ανακοίνωσης του πολιτικού του φορέα και υπογραμμίζει ότι η αλήθεια βρίσκεται μόνο στις δικές του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.