Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

 

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Φωτιά εκδηλώθηκε στην οδό Αμερικής στην συμβολή με την Σταδίου.

Το κτήριο είναι άδειο και υπο ανακαίνιση. Πλιάτσικο έχει γίνει σε πολλά καταστήματα, ενώ κουκουλοφόροι προσπάθησαν να κλέψουν όχημα της πυροσβεστικής, αλλά η αστυνομία τους εμπόδισε.

Στην οδό Πανεπιστημίου αυτή τη στιγμή υπάρχουν περί τα 1500 άτομα που προκαλούν προβλήματα ενώ στο κτήριο της Νομικής βρίσκονται άλλοι 500.

Πρίν απο λίγο έγινε επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, ενώ έχουν σημειωθεί επιθέσεις και σε βουλευτικά γραφεία ανα την επικράτεια.

Επεισόδια σημειώνονται και στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.