Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Νιγηρία: Νέα επίθεση κατά εκκλησίας

Νιγηρία: Νέα επίθεση κατά εκκλησίας

 

Ένας καμικάζι έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε μια χριστιανική εκκλησία της πόλης Τζος στην

κεντρική Νιγηρία, προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων.

«Ήταν μια επίθεση αυτοκτονίας. Ο δράστης οδηγώντας το αυτοκίνητο παραβίασε την πόρτα και εισβάλλοντας στην εκκλησία την ώρα της λειτουργίας, ανατινάχτηκε. Τρεις πιστοί σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Μαρκ Λίπντο, της Εκκλησίας του Χριστού της Νιγηρίας.

Η εκκλησία ακόμη σιγοκαίει, ενώ ένα μέρος της έχει καταστραφεί.

Δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση, αλλά η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ πραγματοποιεί συχνά επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες, συνεχίζοντας την εκστρατεία της βίας κατά της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.