Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Μία εργαζόμενη του ΟΕΚ απειλεί να αυτοκτονήσει

 

Ζευγάρι εργαζομένων στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ΟΕΚ απειλούσε από νωρίς σήμερα να πηδήξει από το δεύτερο όροφο των γραφείων του Οργανισμού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργησή του. Ο άνδρας κατέβηκε λίγη ώρα μετά ενώ η γυναίκα παραμένει ακόμη στο μπαλκόνι του κτιρίου απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην αστυνομία και την Πυροσβεστική, ένα ζευγάρι εργαζομένων στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν πέφτοντας από τον β' όροφο του κτιρίου, στη συμβολή των οδών Πατησίων και
Σολωμού 60, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και αστυνομικοί, με ειδικό διαπραγματευτή, ο οποίος έπεισε τελικά τον άνδρα να κατέβει, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη γυναίκα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δύο εργαζόεμοι στον ΟΕΚ προχώρησαν στην κίνηση αυτή εξαιτίας του ότι χάνουν τη δουλειά τους, λόγω κλεισίματος του Οργανισμού.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.