Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Η τρόικα διαλύει τη δημόσια υγεία

 

Αδίστακτες λογικές και προσπάθεια να διαλύσουν κάθε κλάδο της ελληνικής οικονομίας που αντιστέκεται στην επιδρομή των ξένων. Ενώ γνωρίζουν λοιπόν πως δικαστήριο χώρας της Ε.Ε. έχει αποφασίσει εναντίον της συνταγογράφησης δραστικής ουσίας, εκείνοι με περίσσιο θράσος προσπαθούν να....

επιβάλλουν στη χώρα μας, τα φάρμακα των τριτοκοσμικών χωρών αγνώστου ποιότητας… Δηλαδή μας έχουν βρει τα πειραματόζωα της Ευρώπης και κάνουν ότι θέλουν… Ειλικρινά, δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα να τους σταματήσει; Λίγη λογική δεν υπάρχει;

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.