Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Καραμανλής: «Ψηφίζουμε και κατευθείαν εκλογές»

Καραμανλής: «Ψηφίζουμε και κατευθείαν εκλογές»

«Εδώ που μας φτάσανε, πάμε να το ψηφίσουμε και μετά, τέρμα τα ψέμματα. Πάμε για εκλογές». Αυτό φέρεται να σχολίασε σε βουλευτές ο πρ. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. της ΝΔ και ακούγοντας τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο βήμα.
Ο κ. Καραμανλής ήταν περιστοιχισμένος από βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ και παρακολουθούσε σιωπηλός τον Αντώνη Σαμαρά να περιγράφει τη δραματική κατάσταση στην οποία έφερε τη χώρα η κυβέρνηση Παπανδρέου

Του Πάνου Ρασιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.