Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

"Εργατικό ατύχημα" τροϊκανού στο υπ. Εργασίας

 

Εργατικό ατύχημα υπέστη στέλεχος της τρόικας μέσα στο υπουργείο Εργασίας. Η ιστορία έχει ως εξής: οι υπάλληλοι της τρόικας και του υπουργείου Εργασίας έχουν πετύχει υψηλά επίπεδα εξοικείωσης λόγω των καθημερινών επαφών τους. Η εξοικείωση είναι τόση ώστε οι υπάλληλοι παραμένουν στη θέση τους όταν περνούν από μπροστά τους οι ξένοι και, το κυριότερο, τους επιτρέπουν να ανοίγουν τις πόρτες μόνοι τους και να μπαινοβγαίνουν στα γραφεία τους χωρίς να τους δίνουν σημασία και χωρίς να σταματούν τις πασιέντζες που παίζουν στους υπολογιστές τους.
Πήγαν το περασμένο Σάββατο λοιπόν να ανοίξουν τη μεγάλη συρόμενη πόρτα του γραφείου της κυρίας Αθηνάς Δρέττα και έγινε το θαύμα. Η πόρτα... ξεκόλλησε, ο τροϊκανός επέμεινε να κρατά το χερούλι, φώναξε «help» («βοήθεια!»), ξαναφώναξε πιο έντονα «anybody help me, please» («κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ»), αλλά ουδείς έδειξε να προθυμοποιείται.
Η πόρτα έφυγε από τη θέση της και προσγειώθηκε μεγαλοπρεπώς στο κεφάλι του τροϊκανού, ο οποίος τρόμαξε αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε. Μπήκε στο γραφείο κρατώντας το κεφάλι του, και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, επέστρεψε στο καθήκον του ζητώντας πληροφορίες για τις ασφαλιστικές εισφορές.
Από τον ΒΗΜΑτοδότη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.