Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ (εικόνες)

Η ισχυρή βροχή δεν πτόησε τους διαδηλωτές

Με πορεία προς τη Βουλή ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί στην πλατεία Ομόνοιας.
Η ισχυρή βροχή δεν πτόησε τους διαδηλωτές, οι οποίοι με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της τρόικας και του μνημονίου, κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, όπου και διαλύθηκαν.
Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ «οι επιλογές είναι οι αλυσίδες ή τα όπλα του αγώνα», ενώ επισήμαναν ότι «επιβάλλεται ξεσηκωμός και όχι άλλη αναμονή. Οι δυνάμεις υπέρ των μονοπωλίων είναι αδίστακτες».
Κατήγγειλαν δε τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας πως «κρύβονται πίσω από την τρόικα» και ότι «ψεύδονται όταν λένε πως παλεύουν για τη διάσωση του 13ου και 14ου μισθού, όταν σφαγιάζονται τα επιδόματα, ο κατώτατος μισθός και καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.