Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα σου κόβουν το ρεύμα, αλλά θα σου παίρνουν το σπίτι

 

Δεν θα σου κόβουν το ρεύμα, αλλά θα σου παίρνουν το σπίτιΔραστικά μέτρα λαμβάνει πλέον η κυβέρνησης προκειμένου να εξασφαλίζει την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.
Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει ότι μετά την παρέλευση τεσσάρων μηνών από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης, την είσπραξη του χαρατσιού θα αναλαμβάνει η αρμόδια ΔΟΥ, η οποία θα μπορεί να προβαίνει ακόμη και σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Συγκεκριμένα, μετά την παρέλευση της προθεσμία η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεούνται να αποστέλλουν την κατάσταση με τους οφειλέτες στη γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.


Από εκεί, θα μεταβιβάζεται στις κατά τόπους ΔΟΥ που θα μεριμνά για την είσπραξη των ποσών ακόμη και με αναγκαστικά μέτρα.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.