Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε υπουργός χούντας να ήταν> Προτείνει να μην γίνουν εκλογές!..

 

Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν δουλεύουμε μόνο για το PSI

Επειδή γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί βουλευτής κάνει ότι μπορεί για να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία.
Η υπουργός Παιδείας υποστήριξε ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφή.
Την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να εφαρμόσει όλα όσα έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης και οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα εξέφρασε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου την Τετάρτη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η κ. Διαμαντοπούλου επέκρινε το γεγονός ότι από την επομένη της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο και το PSI «άρχισε η προεκλογική περίοδος».
«Από σήμερα έως τον Ιούνιο έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά που αν δεν γίνουν με δική μας ευθύνη, δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για την Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε «αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα τώρα θα γυρίσουμε στη δεκαετία του '50».
Η κ. Διαμαντοπούλου πρότεινε να αναλάβουν τους κρίσιμους τομείς έξι υπουργοί -που θα είναι αποφασιμένοι να μην κατέβουν στις επόμενες εκλογές- να προωθήσουν όλα τα μέτρα έως τον Ιούνιο και η Βουλή να ελέγχει την πρόοδο της εφαρμογής του προγράμματος ανά 15 ημέρες.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.