Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ! ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ…

tumblr_ludbfyxXtu1qzdlr7o1_500

Καλπάζει η ανεργία στην Ελλάδα καθώς για πρώτη φορά οι επίσημα καταγεγραμμένοι άνεργοι ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο τον Νοέμβριο με το ποσοστό της ανεργίας να εκτινάσσεται στο 20,9% !
Δηλαδή κύριε Σαμαρά, οι άνεργοι του ενός και πλέον εκατομμυρίου θα βρούνε δουλειά με το νέο μνημόνιο; Οι 30.000 άστεγοι θα παύσουν να είναι άστεγοι; Στα σχολεία τα παιδάκια, δε θα λιποθυμούν πλέον αφού η ασιτία των παιδιών θα αποτελεί παρελθόν; Δε θα δούμε ξανά τους πεινασμένους να αναζητούν τροφή στους κάδους των απορριμμάτων; Η εγκληματικότητα θα εκλείψει; Το φαινόμενο της συλλογής σκουπιδιών των λαϊκών από αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας θα παύσει να υφίσταται;
Τα λουκέτα θα εξαφανιστούν; Ή, τέλος πάντων, πιστεύεται ότι με τα μέτρα αυτά θα αποφύγουμε την χρεοκοπία;
Σου δόθηκε μοναδική ευκαιρία Α. Σαμαρά να αναδειχτείς ο ηγέτης που περίμενε ο Ελληνικός λαός. Αποδείχτηκες «μια από τα ίδια» και ίσως κάτι παραπάνω, αφού «ήξερες» Αυτός εν τέλει ήταν ο πατριωτισμός, η αφυΐα και το πολιτικό σου ανάστημα… εφάμιλλο του του Γιώργου Καρατζαφεροτούμπα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.