Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΦΡΙΚΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!

ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ Η ΡΙΨΗ ΕΝΟΣ... ΑΥΓΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Σε φρικτά βίαιες συλλήψεις γερμανών πολιτών από το Αμβούργο που πραγματοποιούσαν καλλιτεχνικό δρώμενο έξω από την γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι προχώρησε η ΕΛΑΣ. Οι γερμανοί πολίτες προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.

Το καλλιτεχνικό δρώμενο έγινε ως παράσταση διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτκή της γερμανικής κυβέρνησης έναντι της χώρας μας, αλλά και για τη συνεχιζόμενη επιμονή της στην μη αποπληρωμή του κατοχικού δανείου.

Αφορμή των συλλήψεων στάθηκε η ρίψη ενός... αυγού (!!!), με τους αστυνομικούς να προπηλακίζουν και να σπρώχνουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους...

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης και πλήθος άλλων συνδικαλιστών.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.